Affärsresebloggen

Vi hjälper er med deltagarhantering för konferenser, kongresser och events

2018-apr-25 17:02:35 / by Lena Mägiste

Skärmklipp 2018-04-25 16.07.56

Vi på Akademikerresor var en av de första i Sverige som partner och återförsäljare av  deltagarhanteringstjänsten Lyyti. Sedan 2014 har vi hjälpt många kunder att enkelt, smidigt och digitalt hantera deras events, konferenser, kongresser, mässor och föreläsningar.

En tjänst som sparat tid, pengar och resurser inför, under och efter eventet för det företaget som tar hjälp av oss.


Tack vare många omfattande och flexibla egenskaper kan du koncentrera dig på deltagarna och eventprogrammet samt på att utveckla din verksamhet.  1. Vi erbjuder dig en enkel och smidig lösning med utskick av skräddarsydda inbjudningar, deltagarhantering och anmälningar online.
  2. Du kan följa deltagarna under hela eventet, från inbjudan till registrering på plats och uppföljning.
  3. Du som arrangör och vi kan följa deltagarnas anmälningar online i realtid och snabbt kan reagera om du behöver påminna eller boka om till en större lokal vid ett populärt event.
  4. Du kan också använda dig av deltagarhanteringen oavsett hur stort eller litet mötet är, du slipper alla e-postförfrågningar, telefonsamtal och att sammanställa egna Excel listor.
  5. Vill du påminna om eventet dagen innan med ett sms eller checka in deltagarna på plats med QR-koder? Inget är omöjligt!

Här ser du en film om vad vi kan göra för att din nästa konferens ska bli en succé för alla deltagare!

 

Boka en pratstund eller demo med oss experter, det är det bästa sättet att få reda på hur vi kan förenkla just er verksamhet. Det kostar inget och du förbinder dig inte heller till något.
Tel 08-619 28 50 eller via info@akademikerresor.se  


Vi erbjuder även kostnadsfria offerter på alla konferenslokaler och konferensresemål runt om i hela världen. (det gör inte alla affäresresebyråer).
Lena Mägiste

VD | Akademikerresor 

 

Kategorier: planera event, Planera en konferens, eventplanering, teambuilding på konferens, idéer på en kickoff, konferensplanering, deltagarhantering

Lena Mägiste

Written by Lena Mägiste

VD på Akademikerresor

Prenumerera på våra blogginlägg

Senaste inläggen