Affärsresebloggen

5 effektiva övningar på hotellrummet för dig som reser mycket i jobbet

2018-aug-26 20:13:44 / by Lena Mägiste

Träning på resan behöver inte vara komplicerat. Det viktigaste är att du faktiskt rör på dig. I en vardag av flygresor och stillasittande är det lätt att man glömmer bort vardagsmotionen.

Mattias Mägiste_träningsguide_hotellrumTräning reducerar stressnivåerna, förbättrar koncentrationen och gör att du kan sova bättre. Det låter väl inte så dumt även fast du är på affärsresa?

Det kanske inte finns något bra hotellgym eller något gym alls i närheten av hotellet, eller någon passande löprunda i närheten eller kanske du just landat i ett annat land i en helt annan tidszon och vill komma i form snabbare. Om du dessutom tränar ett kort pass direkt när du landat kan det också minska din jetlag.


Vår PT Mattias Mägiste har tagit fram ett tränings & rörlighetsprogram till oss på Akademikerresor, skräddarsytt för dig som reser mycket och som enkelt kan utföras i ett hotellrum.

  • Ingen utrustning eller speciella kläder behövs.
  • Vill du ha ett träningsredskap med på resan som varken tar plats eller väger mycket i resväskan så investera i ett gummiband.

Bilderna i vår träningsguide är fotade i Jarlasviten på Birger Jarls Hotel, i centrala Stockholm. Ett affärshotell med logi och konferenslokalre för upp till 550 gäster, restaurang och bar, miljötänk med bl.a laddstationer för elbilar och ett stort gym med fin utsikt över Stockholms takåsar. 


Den optimala träningsguiden på hotellrummet för dig som reser mycket.

I vår träningsguide får du ett tidseffektivt pass med 5 övningar från Mattias material. ”Gör 60 sekunder av varje övning i 4 varv så har du ett helkroppspass på 20 minuter.”, säger Mattias


Ladda ner hela träningsguiden gratis här och ta med dig den på resan:

Klicka här för att beställa Optimala  träningsguiden på hotellrummet

 

Kategorier: företagsresa, affärsresa, businesstravel, resa i jobbet, affärsresenär, flygtips, Träning på resan, Träningsresa

Lena Mägiste

Written by Lena Mägiste

VD på Akademikerresor

Prenumerera på våra blogginlägg

Senaste inläggen