Affärsresebloggen

Du som företag - arrangera egna skräddarsydda resor med kunder

2018-jul-06 09:50:00 / by Lena Mägiste

ordna skräddarsydda resor fb

Vi vet att många funderat på att ordna egna gruppresor men känner att bara tanken på att koordinera med flyg, hotell och ta emot bokningar och betalningar gör det hela övermäktigt.

Som företag(are) kan du lätt ordna egna gruppresor, t. ex hålla i utbildningar, certifieringar eller ordna resor i samband med mässor och dina egna tjänster eller intressen. Men vi kan även ordna skräddarsydda arrangemang för t ex:
  • konferens, kickoff, teambuilding
  • utbildning, coaching, personlig utveckling, karriärutveckling, certifieringar
  • träningsresa, yogaresa, sportresa, vandringsresa, mat- och vinresa eller andra intressen
  • boot camps inom alla möjliga områden - inte bara inom träning

Listan blir lång, det är endast din egna fantasi som sätter stopp! Det är här vi som resebyrå kommer in i bilden och tillsammans skapar vi din skräddarsydda gruppresa och hjälper er med allt från att hitta den perfekta platsen och hotellet, transfers, konferens- eller träningslokaler, ett bra flyg eller annat lämpligt färdmedel, rätt typ av mat och passande aktiviteter på plats.


Fördelar när du bokar en gruppresa hos en affärsresebyrå:

Om din grupp är på minst 10 personer på resan räknas ni som en grupp och det finns flera fördelar med att boka en gruppresa hos de flesta flygbolagen både vid inrikes - och utrikes resor. Vi som affärsresebyrå har sedan länge upparbetade samarbeten och bra avtal med alla etablerade flygbolag världen över.

  • Alla i gruppen reser på samma flyg till samma pris,
  • Man betalar endast en deposition vid själva bokningen 
  • Slutbetalningen sker ca 45 dagar innan avresa samtidigt som namnen ska lämnas
  • Du har lång tid och stor flexibilitet på dig att marknadsföra och fylla alla platser på din resa
  • Dessutom blir det smidigare för dig att planera programmet när alla är på plats vid starten

Trygghet

Det är tryggare att boka med en affärsresebyrå än att stå hela risken själv med utlägg, depositioner etc. Hos oss har du ett bollplank och stöd av din personliga resekonsult genom hela planeringen, före, under och ev. efter resan. Dels har vi jouröppet dygnet runt under resan om något skulle ändras under resans gång. T ex om det blir förseningar på flyg (om man inte har genomgående biljetter, konkurser etc. eller annat som kan dyka upp). Det är inte roligt att få göra utlägg för en hel grupp på en resa. Som affärsresebyrå har vi dessutom en ställd resegaranti till Kammarkollegiet.Betalning

Istället för att lägga ut pengar själv eller hålla på att fakturera kunders resor tar vi hand om alla bokningar och betalningar för resan på ett smidigt digitalt sätt - där du eller dina resenärer t o m kan delbetala för resan fram till avresan. 

Kort sagt så hjälper vi dig att skapa den perfekta resan för dig och dina kunder så att ni kan fokusera på det roliga på plats – själva programmet!

Kontakta mig för att bolla idéer om din kommande gruppresa

Vänligen
Lena Mägiste
 

VD Akademikerresor

 

Kategorier: Konferensresor, Gruppresor, Planera en konferens, konferensplanering, företagsresa, kundresa, Skräddarsyddresa

Lena Mägiste

Written by Lena Mägiste

VD på Akademikerresor

Prenumerera på våra blogginlägg

Senaste inläggen