Affärsresebloggen

7 tips för att maxa din tid i Almedalen 2019

2019-feb-06 16:38:08 / by Akademikerresors Support

Tiden går fort och och även om snön ligger vit och kall just nu så är det snart vår, sen försommar och sen börjar Almedalsveckan den 30 juni. Som alla år verkar antalet deltagare och events öka och över  50 000 deltagare väntas i år.

Vi har tagit fram en guide "7 steg för att maxa din vecka i Almedalen 2019", som är väl värd att ladda ner om du planerar att åka dit, både för dig som ska åka i arbetet och för dig som bara planerar att delta.

Beställ vår Guide 7 tips för att maxa dina dagar i Almedalen här


Hur kan du maxa ditt deltagande under Almedalsveckan
Fundera på vad du vill få ut av dina dagar i Almedalen? Vilka vill du träffa, lyssna på etc. Vill du vara med på debatter och seminarier, kontakta de företag du vill vara med och bidra hos. Vill du lära dig nya saker, nätverka, få nya affärskontakter? Gör gärna en egen önskelista, både för dig själv och
t. ex ditt företag/organisation. 

Ju mer tydlig bild du har av ditt deltagande ju större chans är att du når upp till de mål du sätter. Ta med massor av visitkort, för chansen är mycket stor att du träffar på många intressanta människor. Twitter är ett av de bästa nätverkskanalerna under den här veckan, så passa på att lära dig grunderna i Twitter och hashtags. I vår Guide tar vi upp följande tips:

  1. Boka i tid
  2. Resa T/R till Visby
  3. Resa till och från Visby Flygplats till Visby och inne i Visby
  4. Parkering
  5. Boende
  6. Boka möten/planera dina dagar
  7. Våra personliga tips för att maxa dina dagar i Almedalen

Teamet på Akademikerresor

Kategorier: Boende i Almedalen, Resa till Visby, Affärsresa Almedalen, Almedalen, Almedalen 2019

Prenumerera på våra blogginlägg

Senaste inläggen